showa
0

Byggeri

De bedste handsker til byggebranchen

SHOWA fremstiller sikkerhedshandsker af høj kvalitet, der tilbyder overlegen beskyttelse og enestående fleksibilitet, der er ideel til alle, der arbejder i byggebranchen.

Handsker til byggebranchen sparer din forretning for potentielle tab og belastninger

Behandling af håndskader er dyrt. Ifølge National Safety Council (nationalt sikkerhedsråd) vil behandling af en afskåret sene koste dig mere end $70.000, mens noget så simpelt som et sting koster omkring $2.000. Hvis du dertil føjer potentielle sagsomkostninger og hektiske processer, får du en vinderformel på lammende tab og belastninger. Positivt set er der en enklere løsning: Køb kvalitetshandsker til byggeri fra SHOWA til dit team.

Derfor er SHOWA en pålidelig leverandør af jeres handsker til byggeindustrien

Den farlige, men alligevel håndafhængige karakter, som byggeprojekter har, kræver særlige handsker, der yder maksimal beskyttelse til dit team uden at gå på kompromis med komforten. Det kan være svært at finde handsker, der passer til denne beskrivelse, men vores handsker dækker jer ind.

Hos SHOWA er sikkerhed og komfort vores prioritet. Dette afspejler sig i de handsker til byggeri, som vi sælger. Hvert eneste par af vores handsker til byggebranchen overholder ikke kun de nyeste PPE-standarder og -krav, men er også udviklet med et specielt fokus på pålidelighed, kvalitet, alsidighed og værdi. Takket være vores praktiske tilgang laver vi handsker, som:

  • Bygningsarbejdere nyder at have på
  • Fremmer effektiv afslutning af arbejdet
  • Giver maksimal beskyttelse mod håndskader

Udforsk og vælg fra vores store udvalg af handsker til byggeri

Som pionerer inden for sømløse, bestrøgne handsker sætter vi tempoet for PPE-innovation og sikrer, at hvert par handsker til byggeri, som vi producerer, er bedre end de forrige. Vi ved også, at byggeprojekter ikke er en-størrelse-passer-alle, og derfor tilbyder vi en bredt udvalg af handsker til byggebranchen. Vores udvalg af handsker omfatter:

  • Handsker til generel håndtering
  • Kemikaliehandsker
  • Skærefaste handsker
  • Varmebestandige handsker
  • Specialiserede handsker

Uanset niveauet af automatisering i et byggeprojekt, så er manuelt arbejde uundgåeligt. Men I behøver ikke bekymre jer om håndsikkerhed mere – SHOWA’s handsker til byggeri garanterer den højeste grad af håndbeskyttelse og komfort for dig og dit team.

Læs mere Læs mindre

FILTRÉR PRODUKTER

FILTRÉR PRODUKTER

Kategori

Fare

Belægning

Materiale

KEMISK MODSTANDS-DYGTIGHED
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKE RISICI
EN 388:2016

Sammenlign produkter

0

Resultater

card-01

ER DU PÅ UDKIG EFTER DEN RIGTIGE HANDSKE TIL DIN VIRKSOMHED?

Tal med én af vores eksperter i dag