showa
0

Glas

Handsker til håndtering af glas│ SHOWA Glove Manufacturer

SHOWA Glove Manufacturer – designer og producerer handsker af højeste kvalitet med overlegen beskyttelse.

Håndtering af glas lader ikke til at være særlig farligt, før du skal håndtere det hver dag på arbejdet. Arbejde med dette materiale kræver brug af forskellige personlige værnemidler, herunder skærefaste handsker, for at sikre, at alle kan arbejde med glasfarer med ringe eller ingen risiko for personskade.

Fordele ved glashandsker

Hold dine hænder beskyttet med et udvalg af glashandsker fra SHOWA Glove Manufacturer.

Når du arbejder med glas, er det vigtigt, at du tager de nødvendige trin til at beskytte dig mod mulige farer, herunder varme overflader og glasskår. Uanset om du arbejder med at blæse glas eller bare håndterer glasplader eller glasflasker, skal du bære handsker, der ikke kun beskytter dig, men hjælper dig med at holde fat på disse skrøbelige ting.

Uden den rette PPE-handske til glashåndtering kan du risikere at tabe eller på anden måde knække de glasgenstande, du arbejder med, hvilket kan resultere i flere kvæstelser, herunder:

  • Hudafskrabninger
  • Snit
  • Stiksår, etc.

Med det rigtige par glashandsker kan du beskytte dig selv og dit personale mod disse potentielle farer, alt imens du giver dem et bedre greb om de skrøbelige produkter, du håndterer, hvilket resulterer i færre skader og forbedrede besparelser på dine ressourcer.

Glashandsker fra SHOWA

Her hos handskeproducenten SHOWA er vi stolte af at designe og producere de bedste handsker, der findes, til dem, der arbejder i en række brancher.

Når du arbejder med glas, er det vigtigt, at du og dit personale har alt det nødvendige sikkerhedsudstyr til rådighed for at minimere, om ikke helt forhindre, farer på arbejdspladsen, og det inkluderer også at have de rigtige glashandsker til rådighed.

SHOWA’s PPE-handsker findes i en lang række udgaver, hvilket sikrer, at du finder den perfekte løsning til dig og dit team.

Læs mere Læs mindre

FILTRÉR PRODUKTER

FILTRÉR PRODUKTER

Kategori

Fare

Belægning

Materiale

KEMISK MODSTANDS-DYGTIGHED
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKE RISICI
EN 388:2016

Sammenlign produkter

0

Resultater

card-01

ER DU PÅ UDKIG EFTER DEN RIGTIGE HANDSKE TIL DIN VIRKSOMHED?

Tal med én af vores eksperter i dag