showa
0

Kvalitetshandsker til medicinalindustrien fra SHOWA

SHOWA tilbyder et omfattende udvalg af pålidelige kvalitetshandsker til medicinalindustrien, til laboratorier, medicinske forskningscentre og andre medicinske anvendelser, hvor der kræves streng kontrol med partikler.

Risikotyper inden for medicinalindustrien

I lighed med enhver anden branche indebærer et job i medicinalindustrien unikke risici. Disse omfatter, men er ikke begrænset til:

Eksponering for UV-stråling

Selv om det er ikke-ionisk, kan UV-stråling fra ultraviolette lamper i transilluminatorbokse, biologiske sikkerhedskabinetter, UV-tværbindere og andet udstyr, der bruges til at opretholde produktsterilitet i medicinske laboratorier, forårsage smertefulde pletvise hudsår og hudkræft.

Tykke, medicinske nitrilhandsker og handsker af dobbelt latex fra SHOWA giver fremragende beskyttelse mod UV-stråling, hvilket gør det muligt for dine medicinske medarbejdere at udføre deres arbejde uden eksponering.

Eksponering for svampe

Eksponering for antibiotikumstøv under produktionsprocessen forårsager svampeinfektioner i hud og negle.

SHOWA’ sortiment af medicinske handsker inkluderer muligheder som nitril, biologisk nedbrydelige (EBT) og polyuretanhandsker, der alle fungerer som en uigennemtrængelig barriere mod antibiotikumstøv, hvilket eliminerer risici for svampeinfektioner.

Mekaniske farer

De konstante gentagne bevægelser fra emballage- og påfyldningsmaskiner i medicinalindustrien sætter personalet i fare for snit, hudafskrabninger, knusning, sammenfiltring, stød, punkturer, vibrationer og klipning.

SHOWA’s skærefaste, slidstærke og stødsikre handsker giver overlegen beskyttelse mod disse potentielle håndfælder, så dine medarbejdere kan fuldføre deres opgaver uden konstant bekymring for håndskader.

Derfor er SHOWA’s handsker til medicinalindustrien vejen frem

Uanset om du arbejder i et særdeles kontrolleret laboratorium eller i et almindeligt apotek, er håndbeskyttelse afgørende. SHOWA’s farmaceutiske handsker er udviklet i materialer af høj kvalitet, og vi garanterer, at de giver overlegen håndbeskyttelse og forhindrer kontaminering af produkterne.

De har en enestående elasticitet og styrke, og vil tilpasse sig til din hånds anatomi, og de vil give maksimal komfort og reduceret træthed i hænderne.

De har også en struktureret overflade, der altid giver et behageligt greb. Hver handske er omhyggeligt konstrueret og opfylder PPE-standarder og krav.

Læs mere Læs mindre

FILTRÉR PRODUKTER

FILTRÉR PRODUKTER

Kategori

Fare

Belægning

Materiale

KEMISK MODSTANDS-DYGTIGHED
EN ISO 374-1:2016

MEKANISKE RISICI
EN 388:2016

Sammenlign produkter

0

Resultater

card-01

ER DU PÅ UDKIG EFTER DEN RIGTIGE HANDSKE TIL DIN VIRKSOMHED?

Tal med én af vores eksperter i dag