showa
0

OM OS

SHOWA betyder “at finde en balance mellem forskellige elementer” på japansk

SHOWA® er en fullt integrert produsent av håndvern til bruk både i hjemmet og industrielt. Vi benytter det aller nyeste innen teknologiske fremskritt med fornyet fokus på kreativitet og nyskaping.

SHOWA® er utelukkende fokusert på start-til-slutt-produksjon av håndvern til bruk både i hjemmet og industrielt. Vi har full kontroll vårt industrielle økosystem, noe som sikrer en avgjørende fordel overfor andre selskaper.

4-ugers prøveprogram

SHOWA 4WTP består af en strategisk plan, hvor handskeprøvninger kan udføres effektivt via fire planlagte programmer. Disse processer evaluerer en handskes ydeevne i forhold til en eksisterende handske, angiver brugerens præferencer og fordelene med hensyn til komfort, bevægelighed, pasform og holdbarhed. Efter fire uger præsenteres en rentabel, godkendt og brugertilpasset plan for dine behov for håndbeskyttelse.

INDUSTRISTANDARDER

Det europæiske direktiv 89/686/EØF om personlige værnemidler er i færd med at blive erstattet af en ny PPE -forordning (EU) 2016/425. Den nye forordning, der indfører revisioner af flere personlige værnemidler såsom EN 388 og EN 374, blev offentliggjort i Den Europæiske Unions Tidende 31. marts 2016 og vil blive anvendt fra 21. april 2018. Vores nye og eksisterende handsker er muligvis ikke certificeret i henhold til denne nye forordning frem til 21. april 2018. De eksisterende certifikater i henhold til direktivet forbliver gyldige indtil 21. april 2023

GREENCIRCLE CERTIFIED

SHOWA har valgt at samarbejde med GreenCircle Certified, en uafhængig tredjepartsvirksomhed, for at certificere vores EBT-handsker som “biologisk nedbrydelige”. SHOWAs revolutionerende Eco Best Technology® (EBT) gør en forskel for miljøet uden at gå på kompromis med beskyttelsen eller funktionaliteten. GreenCircle-certificeringen giver vores kunder en garanti for, at vi er et betroet brand inden for bæredygtighed med et ASTM D5526-certifikat.